Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2010

Τι θα γίνει με τα έργα στον ΗΣΑΠ να μας πουν εκει στο ΠΑΣΟΚ


Κλειστές οι στάσεις τους  ΗΣΑΠ από Μοναστηράκι έως Αττική..δηλαδή όλο το κέντρο της Πρωτεύουσας!Στην Ειρήνη αποβιβάζονται όλοι..για να επιβιβαστούν σε νέο συρμό εξαιτίας έργων..μόνο που περιμένει ο κόσμος άλλους 2 συρμούς να καταφθάσουν ώστε να επιβιβαστεί ο κόσμος από τρία τρένα  σε ένα..Μάλλον οικονομία κάνουν.Γενικά εμείς δουλεύουμε..και εσείς συνεχίζετε να μην σέβεστε αυτούς που σας πληρώνουν και που που παράγουν πραγματικά!Τόσα χρόνια έργα γινόντουσαν κατά μήκος της γραμμής του Ηλεκτρικού,στην Ολυμπιάδα ειδικά υποφέραμε..ακόμα δεν είναι έτοιμα?Η συνεχίζουν να τρώνε οι μεγαλοεργολάβοι ακόμα?Ώρες,ώρες οργίζομαι τόσο με αυτήν την Χώρα..αλλά τι να κάνουμε που όλοι εμείς την απαρτίζουμε,δεν είναι κάτι ξένο,εμείς είμαστε!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Αστακός και οι "δαγκάνες" του


Μπορεί η ΡΑΕ (Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας) να εξέδωσε σε χρόνο ρεκόρ (σε λιγότερο από ένα μήνα) θετική γνωμοδότηση για την άδεια παραγωγής της μονάδας ηλεκτρισμού, αλλά η αρμόδια υπουργός ΥΠΕΚΑ Τ. Μπιρμπίλη, που έχει την τελική ευθύνη για την έκδοση της άδειας, δεν κάμπτεται. Η επένδυση του Αστακού χρειάζεται μελέτη επικινδυνότητας, διότι υπάγεται στους όρους της Οδηγίας Σεβέζο ΙΙ. Καθώς επίσης και μελέτες περιβαλλοντικής σκοπιμότητας. Τίποτε απ' αυτά δεν υπάρχει.
Αλλά και η σύνθεση του επιχειρηματικού σχήματος των επενδυτών είναι αδιαφανής. Μέχρι και η off shore εταιρεία που πρωταγωνίστησε στο σκάνδαλο του Βατοπεδίου συμμετέχει, σύμφωνα με πληροφορίες. Και πάντοτε παραμένουν οι υποψίες για την αδιευκρίνιστη εμπλοκή προσώπων του στενού πρωθυπουργικού περιβάλλοντος.
Υπάρχει και κάτι ακόμη πιο σοβαρό. Σε ποιο εθνικό σχέδιο έχει ενταχθεί η επένδυση στον Αστακό; Η μονάδα θα παράγει ηλεκτρισμό για εξαγωγή στην Ιταλία. Έχει αναλάβει δεσμεύσεις η γειτονική χώρα και έναντι ποίων όρων να αγοράζει το ρεύμα;
Ο Αστακός, λοιπόν, έχει "πολύ φαγητό".

KANTHAR0S είπε...

Αυτό το αστείο με τον κωλοηλεκτρικό έχει παραγίνει. Τον φτιάχνουν ούτε κι εγώ ξέρω πόσα χρόνια. Από το 2002; Από το 2003; Και βρισκόμαστε στο 2010. Τι σκατά φτιάχνουν γαμώ τους Ολυμπιακούς μου γαμώ; Έλεος. Κάποιοι θέλουν κρέμασμα, αλλά δυστυχώς στις ''πολιτισμένες'' χώρες απαγορεύεται.

Την καληνύχτα μου.