Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Η Τράπεζα της Ελλάδος διατηρεί Off Shore εταιρεία!!


"Στοιχεία σοκ βλέπουν το φώς της δημοσιότητας για την οff-shore εταιρεία που διατηρεί η Τράπεζα της Ελλάδος του κ.Προβόπουλου στον φορολογικό παράδεισο νησιών Κέϊμαν.

Το γεγονός επιβεβαιώνεται επισήμως με στοιχεία που παραθέτουμε μετά απο επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΛΑΟΣ κ. Κυριάκου Βελόπουλου...

Η Τράπεζα που κρατά τα "κλειδιά" του δημοσίου χρέους διατηρεί αποθεματικό σε υπεράκτια εταιρεία που φθάνει τα 71.000.000 ευρώ !!!

Τι ίδια στιγμή που η κυβέρνηση κάνει λόγο για διαφάνεια η μεγαλύτερη τράπεζα της χώρας διατηρεί υπεράκτια εταιρεία σε φορολογικό παράδεισο.

Ο κ.Προβόπουλος που δηλώνει σε προσωπική φορολογική δήλωση το αστρονομικό ποσό των 4.051.949,01 ευρώ μήπως θα έπρεπε εξηγήσει πως γίνονται αυτά τα κόλπα;"

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τράπεζα της Ελλάδος =/= Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος

Ανώνυμος είπε...

Τραπεζα της Ελλαδος ειναι η Τραπεζα της Ελλαδος,με διοικητη τον κ.Προβοπουλο

Εθνικη τραπεζα ειναι μια ΙΔΙΩΤΙΚΗ τραπεζα με διοικητη τον κ.Ραπανο.

Ο τιτλος λεει η Τραπεζα της Ελλαδος,αναφερει και τον κ.Προβοπουλο ο οποιος πρεπει και να μας εξηγησει και τα εγγραφα γραφουν οτι η Εθνικη τραπεζα εχει την συγκεκριμενη OffShore.

Τα "καναμε" λιγο κουλουβαχατα παιδια η' ολα καλα?

Ανώνυμος είπε...

Σωστά,δεν εχει καμία σχέση η Εθνική Τράπεζα με την Τράπεζα της Ελλάδος η οποία είναι κρατική τράπεζα και συμμετέχει με το ποσοστό που της αναλογεί στην Ευρωπαική Κεντρική Τράπεζα. Η Τράπεζα της Ελλάδος δεν είναι εμπορική τράπεζα, αλλά ο σκοπός της είναι πολιτικός(αφού χαράζει με το ποσοστό που της αναλογεί την πολιτική της Ε.Κ.Τ) αλλά και ελεγκτικός μέσα στην χώςρα(να ελεγχει τις άλλες τράπεζες)