Σάββατο 29 Μαΐου 2010

Τα ξένα ΜΜΕ για τα επισόδια μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ(Δείτε το video)

Η ''χάρη'' μας έκανε για άλλη μια φορά τον γύρω του κόσμου. Τα ξένα ΜΜΕ μεταφέρουν από το πρωί την εικόνα από τη Λαμία όπου οπαδοί του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ συγκρούστηκαν λίγο πριν το final-4 του χάντμπολ.
Όπως αναφέρει το sports.yahoo.com, εκατοντάδες Ελληνες φίλαθλοι συγκρούστηκαν στο κέντρο της πόλης της Λαμίας όπου βρέθηκαν για τον ημιτελικό
του κυπέλλου ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.
Το ρεπορτάζ γράφει αναλυτικά για το πως ξεκίνησαν τα επεισόδια, συμπληρώνοντας πως σύμφωνα με την αστυνομία υπάρχουν 8 τραυματίες.
Από τη μεριά της η ιταλική ιστοσελίδα ansa.it γράφει "Βίαιες συγκρούσεις βρίσκονται σε εξέλιξη στη Λαμία από εκατοντάδες οπαδούς των ομάδων χάντμπολ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ. Υπάρχουν τουλάχιστον δύο τραυματίες. Η αστυνομία παρενέβη με δακρυγόνα, αλλά αντιμετωπίζει μεγάλο κύμα βίας και ζήτησε ενισχύσεις από την Αθήνα".
Αναφορά υπήρξε και απο το πρακτορείο Reuters: "Στο νοσοκομείο βρίσκονται 8 φίλαθλοι από τις συγκρούσεις μεταξύ των οπαδών της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ στην Λαμία, για τον αγώνα χάντμπολ", ενώ ανάλογο ήταν και το ύφος της τουρκικής Hurriet.
Δυστυχώς όμως τα επεισόδια δεν περιορίστηκαν στην πόλη αλλά μεταφέρθηκαν και στο γήπεδο όπου οι οπαδοί το κατέστρεψαν! Μια είδηση που σύντομα θα βρίσκεται και αυτή σε περίοπτη θέση στα ειδησεογραφικά sites σε όλο τον κόσμο
sport24.gr

Δείτε το Βίντεο μέσα από το κλειστό της Λαμίας: 


http://lamianews.blogspot.com/2010/05/blog-post_3219.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: