Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Εν ψυχρώ δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια

Σήμερα στις 5.30 το πρωί η μοίρα επιφύλασσε άσχημο τέλος στο δημοσιογράφο και Διευθυντή του "Θέμα 9,89" Σωκράτη Γκιόλια.Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΓΑΔΑ, το περιστατικό συνέβη στις 5:26 στην οδό Δαιδάλου 21, όταν  τρεις άνδρες τραυμάτισαν θανάσιμα με πυροβόλο όπλο το θύμα.  Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η αστυνομία
, άγνωστος τον κάλεσε τηλεφωνικώς ή του χτύπησε το κουδούνι του διαμερίσματος και του ζήτησε να βγει στην είσοδο. Μόλις βγήκε στην είσοδο της πολυκατοικίας, τον πυροβόλησαν τραυματίζοντάς τον θανάσιμα. Οι δράστες είναι τρία άτομα που διέφυγαν με ΙΧ αυτοκίνητο και μάλιστα ο ένας ακούστηκε να φωνάζει "πάμε να φύγουμε". Στον Σωκράτη είχαν συστηθεί ως αστυνομικοί και για τον λόγο αυτό τους πίστεψε και κατέβηκε από το σπίτι του. Οι αστυνομικοί θεωρούν βέβαιο, ότι οι δράστες διέφυγαν με ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας Honda Civic, το οποίο βρέθηκε καμένο γύρω στις 7 το πρωί στην οδό Ηλιουπόλεως σε απόσταση περίπου 1,5 χιλιόμετρο από τον τόπο της δολοφονίας.

Το αυτοκίνητο αυτό εκλάπη από τον Άλιμο,το περασμένο Σάββατο 17/7/2010 και είχε δηλωθεί η κλοπή από τον ιδιοκτήτη του στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Σημειώνεται ότι στο σπίτι ήταν η σύζυγός του, η οποία έχει υποστεί ισχυρό σοκ,μαζί με το δύο ετών παιδί τους.

Ο άτυχος άνδρας έχει ένα μεγάλο αρχείο για αποκαλύψεις που εικάζεται πως είναι  σε τριψήφιο αριθμό.Θέματα που εκθέτουν σημαντικά πρόσωπα.Η αστυνομία πρέπει να βρει τα αρχεία του Σωκράτη Γκιόλια. Ο δημοσιογράφος ήταν ο διευθυντής του "Θέμα 9,89" ,επί σειρά ήταν συνεργάτης του Μάκη Τριανταφυλλοπούλου με τον οποίο είχε τσακωθεί πριν 2 χρόνια μετά από συνεργασία 17 ετών,καθώς επίσης ήταν πρωτεργάτης  όπως εικάζεται της δημιουργίας του blog Τρωκτικό.
Το χτύπημα αυτό μας έχει σοκάρει,είναι προφανές πως ο Γκιόλιας κάποιους ενοχλούσε.Κάποια κέντρα παρακράτους  προσπαθούν να φιμώσουν την αλήθεια και τις φωνές που δημιουργούν προβλήματα.Δεν θα τους περάσει όμως ,θα απαντήσουμε με την όλο και πιο ενεργή συμμετοχή μας στα κοινά πλέον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: