Τετάρτη, 14 Ιουλίου 2010

Είναι σκληρό να μένεις χωρίς καρέκλα...


Μέσα στον αλαλαγμό για το Ασφαλιστικό, μέσα στο αλαλούμ με το black-out της απογραφής, μέσα στον γενικότερο χαμό, όπου τα πάντα καταρρέουν γύρω μας και τίποτε δεν μένει όρθιο, να και μια φωνή λογικής, μια φωνή ηρεμίας και σύνεσης που έρχεται να γαληνέψει τα πνεύματα, να προτείνει διεξόδους, να ανοίξει νέους δρόμους.


Κι αυτή η φωνή έρχεται από τα αριστερά, από την σπαρασσόμενη και πολυδιασπασμένη Αριστερά, που αν ήξερε την δύναμή της θα μπορούσε να κάνει ανατροπές, αλλά οι ηγεσίες της κοιτάνε μόνο τα τσιφλίκια τους και τα αμπελοχώραφά τους, χωρίς να τους νοιάζει τίποτε άλλο, παρά μόνο να διατηρήσουνε το κομματάκι της πίτας που τους αναλογεί.
Αλλά να, μια φωνή από τα παλιά έρχεται να ξαναδώσει ελπίδα, έρχεται μπαίνοντας μπροστάρης στους αγώνες, είναι ο Νίκος Κωνσταντόπουλος. Το είπε ξεκάθαρα και τράνταξε το κοιμισμένο σύστημα:

«Συλλογικότητα και ενότητα, κανένας δεν περισσεύει» ήταν το μήνυμά του!!!Παλιά το όνομά του είχε ακουστεί για Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αλλά δεν του 'κατσε κι επειδή ο Κωνσταντόπουλος ήταν πάντα δίπλα στον λαό, ξέρει από λαϊκή σοφία και γνωρίζει ότι "απ' το ολότελα, καλή κι η Παναγιώταινα"...
Έτσι, αντί για Πρόεδρος της Δημοκρατίας, έγινε Πρόεδρος του Παναθηναϊκού, τι Λωζάνη, τι Κοζάνη δηλαδή!!!

Κι επειδή ο κυρ-Νίκος ήντουνα πάντοτις δημοκράτης, εκλέχτηκε σε αυτή τη θέση με 15 ψήφους υπέρ και πέντε λευκά και για να κλείσει τα στόματα όσων τον έλεγαν παλιότερα ότι ήτανε "του σαλονιού", δεν έκρυψε ότι είναι προσωπικός φίλος της οικογένειας Βαρδινογιάννη όπως και του Παύλου Γιαννακόπουλου, που ως γνωστόν οι πρώτοι ήταν κολλητάρια με τον λαοφιλή Τσαουσέσκου, ενώ ο Παύλος έχει την ασπιρίνη που είναι το φάρμακο του λαού...

Αυτοί άλλωστε τον πρότειναν να ηγηθεί της προσπάθειας για ανασυγκρότηση της Ελλάδας που τόσο δοκιμάζεται.

Όχι, όχι δεν τρελλάθηκα, δεν με χτύπησε ο ήλιος στο κεφάλι, ο ίδιος ο κυρ-Νίκος το είπε:
"Το ποδόσφαιρο αποτελεί μέρος της κοινωνίας. Βρίσκεται σε συνεχή αλληλεπίδραση με όλο τον κόσμο της χώρας. Ελπίζω η συμμετοχή μου στα κοινά του Παναθηναϊκού να έχει συμβολή και στην γενικότερη αναδημιουργία της χώρας."!!!

http://aletri.blogspot.com/2010/07/blog-post_5749.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: